Unde se potrivește MOTOTRBO în portofoliul de produse Motorola?

MOTOTRBO lărgește istoria Motorola in furnizarea de inovații in comunicatiile care utilizează tehnologia bazată pe standarde ridicate pentru a servi mai bine clienții noștri. Motorola a fost un lider în comunicațiile radio digitale de peste două decenii, printre care lansările ASTRO® 25 (compatibile cu standardul TIA Project 25) și Dimetra IP (conforme cu standardul ETSI TETRA), primele sisteme radio digitale din industrie misiuni critice pentru organizații mari de siguranță publică. Primul sistem P25 al companiei Motorola a fost lansat în 1996. În 2005, Motorola a lansat seria DTR de statii digitale pentru întreprinderile private pentru a răspunde nevoilor lor de comunicații care l-e sporesc productivitatea. In unele țări nu necesită licența de frecventa.

Includ aplicațiile avansate ale MOTOTRBO mesaje text?

Da. Aplicațiile avansate ale MOTOTRBO includ mesaje text rapide între unități și între unități si grupuri între statii, între statii și dispecerate, între statii și dispozitive adresabile IP, precum și la clienți PC de la distanță atașați la statii. Atunci când sunt utilizate singure, unitățile portabile și mobile MOTOTRBO oferă, de asemenea, suport pentru capabilități integrate pentru mesaje text și mesaje text între utilizatorii de statii și grupurile de discuții. Aplicația software MOTOTRBO adaugă o aplicație software client/server bazată pe PC pentru mesagerie orientată dinspre dispecerat către sistem, care extinde capabilitățile mesageriei pentru a include comunicațiile între statii și PC-urile dispecer. În plus, PC-ul dispeceratului poate acționa ca o poartă de acces la e-mail, permițând transmiterea de mesaje între dispozitivele adresabile prin e-mail și statii.

Poate MOTOTRBO să găzduiască aplicații avansate?

Da. Luați, de exemplu, serviciile de localizare MOTOTRBO. Urmărirea locației GPS MOTOTRBO oferă posibilitatea de a urmări persoane și bunuri, cum ar fi vehiculele. Această abordare avansată utilizează un client GPS și un receptor integrat în ambele statii, portabile și mobile, plus software-ul pentru computer MOTOTRBO Location Services. Unitățile portabile și mobile echipate cu GPS pot fi configurate să transmită coordonatele lor geografice la intervale pre-programate, la cerere și în caz de urgență. Software-ul MOTOTRBO Location Services furnizează dispecerilor afișarea în timp real a activității flotei pe o hartă cu rezoluție înaltă, colorată.

Care este durata de viata a unui sistem MOTOTRBO?

Datorită funcționalității și designului platformei, anticipăm că MOTOTRBO va satisface durata medie de viață pentru sistemele radio existente de organizatie/întreprindere existente, care este de aproximativ cinci până la șapte ani.

Ce se înțelege prin capacitatea crescută și eficiența spectrală a MOTOTRBO?

MOTOTRBO oferă o eficiență îmbunătățită a spectrului în comparație cu staiile analogice și ofertele digitale alternative, prin dublarea canalelor, prin suportarea mai multor utilizatori și prin permiterea transmiterii mai multor informații pe frecvențele existente. Eficiența spectrului de frecvențe MOTOTRBO dublează numărul de utilizatori pe care organizațiile/întreprinderile mari ii pot avea pe un singur canal de 12,5 kHz licențiat. Soluțiile digitale bazate pe tehnologia TDMA (Time-Division Multiple Access) permit două canale virtuale într-un singur canal de repetoare autorizat de 12,5 kHz. Aceasta oferă de două ori capacitatea de apelare pentru prețul unei licențe și permite transmiterea mai multor informații pe frecvențele existente. Și pentru că există doar un “canal real”, un al doilea apel nu necesită un al doilea repetor.

Ce tipuri de organizații/firme ar fi cel mai bine deservite de MOTOTRBO?

Administrația publică (guvern), lucrările publice, instalațiile de producție, companiile de transport, campusurile mici cum ar fi stațiunile de vacanta și școlile, șantierele de construcții și companiile de energie/utilități, precum și organizațiile mici de siguranță publică municipala.

Sosirea lui MOTOTRBO inseamna sfarsitul dezvoltarii sistemelor si a produselor analogice de la Motorola?

Nu. Motorola oferă un portofoliu extins de soluții de comunicații pentru o varietate de segmente de clienți. Ne angajăm să furnizăm tehnologia potrivită pentru a răspunde nevoilor și utilizărilor specifice ale clienților noștri. Motorola va oferi soluții analogice atâta timp cât există segmente de afaceri care beneficiază de acestea și atâta timp cât cerințele de piață și reglementarile permit acest lucru.

Cât de mult și ce tip de cercetare industriala au fost puse în dezvoltarea acestui sistem?

Motorola a petrecut o perioadă semnificativă de timp dezvoltând MOTOTRBO, colaborând cu clienții, canalele de distribuție și diferite companii/organizații pentru a cerceta cerințele de comunicații respective. Cercetarea a arătat că diferitele organizații/întreprinderi doresc sau necesită eficiență spectrală, caracteristici de bază mai bune și îmbunătățite, aplicații integrate pentru îmbunătățirea eficienței operaționale și o cale de migrare confortabilă de la analog la digital.

Este MOTOTRBO compatibil cu tehnologia/sistemele P25?

Protocolul P25 (standardul TIA Project 25) a fost adoptat pentru utilizarea sectorului de siguranță publică și utilizează în prezent tehnologia FDMA de 12,5 KHz. MOTOTRBO suporta standardul ETSI Digital Mobile Radio (DMR) pentru clienții mari organizație/întreprindere de statii și utilizează tehnologia TDMA de 12,5 KHz (6.25 echivalent-6.25e).

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?